previous arrow
next arrow
Slider

Snickare i Umeå med erfarenhet & fokus på precision

Byggföretaget Umeå AB har omfattande erfarenhet av snickeri i Umeå. Niklas som driver företaget har över 35 år i branschen och har under sin tid som snickare i Umeå byggt en betydande del av den som kännetäcknar björkarnas stad. Våra kunder anlitar oss idag för allt från renoveringar, takläggning & nyproduktion till att bygga garage eller uteplatser. Anlita oss när du vill vara trygg i att få ett välgjort och korrekt utfört uppdrag av yrkesskicklig personal.

Snickare Umeå

Vad vill du att vi bygger åt dig?

Låt oss diskutera dina byggplaner. Våra snickare i Umeå utför de flesta projekt inom bygg och anläggning. Vi kan hjälpa dig med små såväl som stora uppdrag. Allt från fönsterbyten eller golvläggning till takläggning, nyproduktion och stora renoveringar. Vi kan bygga ut, bygga nytt eller renovera. Helt utifrån dina önskemål. Berätta vad du vill ha gjort.

Vi lyckas genom effektivitet och precision i utförandet och med ögon för viktiga detaljer som man bara ser med mångårig kunskap. Med 35 års erfarenhet av snickeri i Umeå i bagaget bygger vi och överträffar förväntningar. 

Under en pågående takrenovation tar en snickare ett mått på en tegelpanna.

Vi har varit med länge

Byggföretaget Umeå AB är en omtyckt och rekommenderad byggfirma med omfattande erfarenhet i byggbranschen. Snickaren som startade företaget är Niklas Sandström. Det var efter att han arbetat i mer än 30 år med alla möjliga varianter av uppdrag som byggföretaget föddes ur hans erfarenhet.

Vid det laget hade han under många år haft betydande roller som snickare i åtskilliga byggprojekt Umeå. Flera av vilka som idag kännetecknar staden. IKSU sport, Folkets Hus i centrum, Ålidhemstunneln och Laxtrappan i Stornorrfors för att bara nämna några. Niklas har under hans decennier som snickare arbetat för ett flertal av de stora aktörerna inom Umeås byggbransch.

Bra att veta:

Vårt signum

"Min vision är att med lång och bred erfarenhet arbeta med bygg och anläggning där pålitlighet och punktlighet är vårt signum"

- Niklas, ägare Byggföretaget Umeå AB.