Snickare träffas inför ett arbetspass vid firmabilen för Byggföretaget Umeå AB
En lyftkran håller upp en vägg som byggarbetare justerar in och placerar på rätt plats
Snickare på byggföretaget umeå ab sågar och spikar när det håller på att förbreda väggmodul till en sopskjul som ska stå på gimonäs
Bilden visar en snickare som sitter på en byggställning och mätar en takgavel under ett takbyte.
Bilden visar ett arbete med en tillbyggnad av en hall till en vill. En snickare står och sågar brädor till väggarna.
På bilden ser man ett garage som nästan är färdigt och Byggföretaget Umeå ABs firmabil.
previous arrow
next arrow
Slider

Hantverkare i Umeå med 35+ års byggerfarenhet

Byggföretaget Umeå AB har omfattande erfarenhet av hantverk i Umeå. Vi har personal som under 35+ år som hantverkare i Umeå byggt en betydande del av den som kännetäcknar björkarnas stad. Våra kunder anlitar oss idag för allt från renoveringar, takläggning & nyproduktion till att bygga garage eller uteplatser. Anlita oss när du vill vara trygg i att få ett välgjort och korrekt utfört uppdrag av yrkesskicklig personal.

Hantverkare Umeå
Norrländska kvalitetsarbeten

Våra hantverkare i Umeå utför de flesta projekt inom bygg och anläggning. Vi kan hjälpa dig med små såväl som stora uppdrag. Allt från fönsterbyten eller golvläggning till takläggning, nyproduktion och stora renoveringar. Vi kan bygga ut, bygga nytt eller renovera. Helt utifrån dina önskemål. Berätta vad du vill ha gjort.

Vi lyckas genom effektivitet och precision i utförandet och med ögon för viktiga detaljer som man bara ser med mångårig kunskap. Med 35 års erfarenhet av hantverk i Umeå i bagaget bygger vi och överträffar förväntningar. 

Under en pågående takrenovation tar en snickare ett mått på en tegelpanna.

Vi har varit med länge

Byggföretaget Umeå AB är en omtyckt och rekommenderad hantverkare i Umeå med omfattande erfarenhet i byggbranschen. Hantverkaren som startade företaget är Niklas Sandström. Det var efter att han arbetat i mer än 30 år med alla möjliga varianter av uppdrag som byggföretaget föddes ur hans erfarenhet.

Vid det laget hade han under många år haft betydande roller som hantverkare i åtskilliga byggprojekt Umeå. Flera av vilka som idag kännetecknar staden. IKSU sport, Folkets Hus i centrum, Ålidhemstunneln och Laxtrappan i Stornorrfors för att bara nämna några. Niklas har under hans decennier som hantverkare arbetat för ett flertal av de stora aktörerna inom Umeås byggbransch.

Bra att veta:

Vårt signum

"Min vision är att med lång och bred erfarenhet arbeta med bygg och anläggning där pålitlighet och punktlighet är vårt signum"

- Niklas, ägare Byggföretaget Umeå AB.